Ανακαλύψτε

Στα πατρογονικά μας κτήματα στο νησί της Μυκόνου, εκεί όπου το λευκό της παραδοσιακής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής συναντά το γαλάζιο του Αιγαίου, πάνω σ’ ένα σύμπλεγμα βράχων που αγναντεύει τη θάλασσα, δημιουργήσαμε το Cloud Blue, ένα παραθεριστικό συγκρότημα,. Το Cloud Blue συνδυάζει το απέριττο κομψό design με τη μοναδική θέα προς τη θάλασσα ενώ βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από την γραφική και αεικίνητη πρωτεύουσα της Μυκόνου, την Χώρα.

Το Cloud Blue αποτελείται από τρία καταλύματα: το Traditional House για 6 επισκέπτες, την Suite για 2 επισκέπτες (μια εσωτερική επικοινωνία σας δίνει τη δυνατότητα να μισθώσετε αυτά τα δύο καταλύματα ως ένα ενιαίο για 8 επισκέπτες) και το Honeymoon House για 2 επισκέπτες. Μια πισίνα με υπερχείλιση καταρράκτη διατίθεται για κοινή χρήση από όλους τους επισκέπτες μας. Σε όλα τα καταλύματα, παρέχεται καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας.

Το Cloud Blue προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα χαλάρωσης για τις διακοπές σας στο περιβάλλον ενός καλοσχεδιασμένου εξοχικού σπιτιού. Βρισκόμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε με μοναδικό μας σκοπό να σας παρέχουμε την ελληνική φιλοξενία ώστε η διαμονή σας στη Μύκονο να σας μείνει αξέχαστη!