Πολιτικές

 • Πολιτική αφίξεων-αναχωρήσεων
  • Check-In: 2:00 μ.μ. - 4:00 μ.μ.
  • Check-Out: 11:00 π.μ.
  • Η ώρα άφιξης ή αναχώρησής σας μπορεί να τροποποιηθεί αν το επιθυμείτε χωρίς χρέωση ανάλογα με την διαθεσιμότητα.
 • Πολιτική παιδιών

  Δεν χρεώνεται η διαμονή παιδιών κάτω των 3 ετών που κοιμούνται σε παιδικό κρεβατάκι. Το παιδικό κρεβατάκι παρέχεται δωρεάν. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος για ένα μόνο παιδικό κρεβατάκι ανά κατάλυμα.

 • Πολιτική πληρωμών
  • Standard πολιτική πληρωμής/ακύρωσης

  Για την επιβεβαίωση της κράτησής σας πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ύψους 30% του συνόλου του κόστους της διαμονής σας (μη επιστρέψιμη σε περίπτωση ακύρωσης) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD ή MAESTRO είτε μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Αν προτιμάτε το έμβασμα, ζητήστε μας τις λεπτομέρειες του τραπεζικού μας λογαριασμού. Το υπόλοιπο της διαμονής σας καταβάλλεται κατά την άφιξή σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή μετρητών.

  Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας εντός του χρονικού διαστήματος από την κράτηση έως 21 ημέρες προ της προγραμματισμένης ημερομηνίας άφιξής σας, η προκαταβολή σας θα παρακρατηθεί ως κόστος ακύρωσης. Δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση.

  Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας εντός του χρονικού διαστήματος των 21 ημερών προ της προγραμματισμένης ημερομηνίας άφιξής σας ή μη εμφάνισής σας ή αναχώρησης προ της προγραμματισμένης ημερομηνίας αναχώρησης, θα χρεωθείτε επιπλέον με το υπόλοιπο του κόστους της κράτησης.

  • Nonrefundable πολιτική πληρωμής/ακύρωσης

  Προσφέρουμε έκπτωση 10% σε περίπτωση προπληρωμής του συνόλου του κόστους της διαμονής σας είτε μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD ή MAESTRO είτε μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Αν προτιμάτε το έμβασμα, ζητήστε μας τις λεπτομέρειες του τραπεζικού μας λογαριασμού.

  Λόγω της ειδικής εκπτωτικής αυτής τιμής, δεν επιτρέπεται ακύρωση ή τροποποίηση της κράτησης. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας ή μη εμφάνισής σας ή αναχώρησης προ της προγραμματισμένης ημερομηνίας αναχώρησης, η καταβολή σας δεν επιστρέφεται.